Bloggers By Heart

Undervisning og fællesskab for wordpress.org-bloggere - Hæv din blogs professionelle niveau eller spring begynderfejlene over.

Ja tak, jeg vil være Premium-blogger!

Der er nu åbent for tilmeldinger til Bloggers By Heart Premium

NYHED! Limited edition "Social Medie"- goodiebag til de næste 20, der tilmelder sig


Danmarks bedste blogfællesskab for WordPress.org bloggere

Bloggers By Heart er et fællesskab for dig, der ønsker at sparre med andre bloggere, og som er interesseret i at udvikle og tjene penge ved hjælp af din blog. Det er også for dig, der ønsker at være en del af et blogfælleskab, hvor du aldrig kommer til at stå alene med dine udfordringer igen.

Bloggers By Heart er et stærkt blogfællesskab for WordPress.org bloggere, der har eksisteret siden sommeren 2016. Et fællesskab med en positiv energi, og et mål om at løfte hinanden.


"Et fantastisk blogger netværk for dig som ønsker at tage din blog seriøst og måske lige mangler de sidste færdigheder. Der er altid god sparring at hente af søde blogger kollegaer som alle har ønsket om at hjælpe hinanden fremfor at konkurrere. Et super behageligt miljø, nede på jorden med plads til alle."

- Helle, rejseblogger, Helles-univers.dk

"Et alt igennem fantastisk og seriøst netværk for bloggere! Her er altid hjælp at hente og jeg følte mig velkommen og som en del af fællesskabet fra første dag!"

- Malin, ernæringskonsulent og blogger, Malinsmad.dk

Køb herFå adgang til en verden af viden på under 5 minutter

Hver måned gennemgår vi blogrelaterede emner live i vores eksklusive Facebookgruppe og i Premium-portalen finder du en stor variation af viden, som alt sammen vil gøre dig til en bedre blogger.

Udover det, så indeholder platformen her også forskellige worksheets, som du får adgang til med det samme.


Media By Heart PortalKurser inkluderet i købetDen ultimative inspirationspakke til Sociale Medier
Inspiration til hele året - Spar tid, sig farvel til skriveblokering og tiltræk følgere året rundt.
Lise Sommerlund & Sabina Perriard
600 kr.

Original pris: 600 kr.


Køb her"Jeg har været en del af Bloggers By Heart siden sommeren 2016, og jeg har alle dage været glad for at være med. Katrine og Lise som står bag BBH er nogle utroligt rare og hjælpsomme personer, som deler ud af deres viden og kompetencer inden for blogging. I foråret 2019 blev jeg Premium medlem, og jeg nyder virkelig at sparre med bloggerne i Premium netværket. Der er ingen konkurrence mellem os, og vi hjælper alle med gode råd og med at løse udfordringer. Sidst men ikke mindst nyder jeg selv at kunne råde 100% over min blog."

- Louise, Social media og marketing manager, Lullumut.com

Fordele skræddersyet til WordPress.org bloggere

Bloggers By Heart Premium er din vej til en professionel blog

Premium består af 5 elementer, som du kan få adgang til på under 5 minutter:

1. Sparring og vidensdeling i et fantastisk blogfællesskab.
2. Månedlige online coaching calls, hvor du bliver holdt til ilden.
3. Blogundervisning med Lise Sommerlund.
4. Mulighed for promovering på vores sociale medier.
5. Adgang til Premium portalen, hvor du finder alt du skal bruge for at hæve din blogs niveau.


Invester i et års abonnement nu og spar 1244 kr!

Bloggers By Heart koster 175 kr./md., men hvis du tilmelder dig et års abonnement, skal du kun betale 1750 kr. for 12 måneder, og du sparer altså hele 350 kr. om året.

Men der er også andre fordele:

  • 30 min. 1:1 Coaching call med Lise Sommerlund værdi 550 DKK.
  • Bogen "Shhh ... I'm blogging" - Der hjælper dig med at få overblik og det bedste ud af hvert blogindlæg. Værdi 145 DKK.
  • Limited edition "Social medie"- Goodiebag Værdi 199 DKK.


Lyder Bloggers By Heart som noget for dig? Så tilmeld dig nedenfor.

OBS! Bloggers By Heart er for bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org, og som ikke er med i andre blognetværk. Herudover kræver vi, at du viser vores logo på din blog, og at du ellers har en god tone på din blog. Vi kan til enhver tid annullere dit medlemsskab hos Bloggers By Heart, hvis du ikke overholder vores retningslinjer.Ofte stillede spørgsmål


Hvem kan tilmelde sig Bloggers By Heart?
- Alle bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org, og som ikke er med i andre blognetværk, kan tilmelde sig. Herudover kræver vi, at du viser vores logo på din blog, og at du ellers har en god tone på din blog. Vi kan til enhver tid anullere dit medlemsskab hos Bloggers By Heart, hvis du ikke overholder vores regler.
Hvorfor koster det penge at være med?
- Teamet bag Bloggers By Heart lægger mange kræfter i at hjælpe bloggerne, lave online undervisning, events, samarbejder med virksomheder og meget mere. Vi er generelt meget i kontakt med vores bloggere, og for at kunne fortsætte det gode arbejde og lægge al vores tid i fællesskabet, koster det 145 kr./md. for en blogger at være med.
Kan jeg afmelde mig igen?
- Ja, du kan altid afmelde dig fra Bloggers By Heart. Kontakt os på [email protected], hvis du ikke længere ønsker at være en del af vores fællesskab. Husk også at logge ind og annullere dit medlemskab. Vi tilbagebetaler ikke penge, selvom du melder dig ud, inden dit abonnement er slut. Du kan dog vælge at overdrage dit abonnement til en anden, hvis du ønsker.
Hvorfor skal jeg være med i et fællesskab som blogger?
- Det er helt uvurderligt at være en del af et fællesskab, hvis du er blogger. Det kan være en meget ensom vej at være udenfor et netværk som blogger, og de fleste vil kunne nikke genkendende til, at teknikken kan være en stor udfordring. Du sidder måske også med spørgsmål om reklame-indlæg og samarbejder med virksomheder osv. Vi har gjort det nemt at finde de rigtige redskaber og få hjælp til det, du er i tvivl om. Derudover modtager vi mange forespørgsler fra firmaer, der leder efter dygtige samarbejdspartnere, og her henviser vi selvfølgelig til vores medlemmer.
Hvordan skiller Bloggers By Heart sig ud?
Bloggers By Heart er et fællesskab kun for bloggere, der ejer deres egen WordPress.org blog. Dette betyder, at vores medlemmer har et ønske om at have friheden til selv at bestemme over egen blog, indhold, samarbejdspartnere og så videre. Bloggers By Heart er af bloggere til bloggere. Vi har gjort vores bedste for, at dit medlemskab vil være et boost til din blog og dig som selvstændig blogger, uden du mister din frihed. Lige meget, om du vælger vores Basic eller Premium medlemskab.

Kurser inkluderet i købetDen ultimative inspirationspakke til Sociale Medier
Inspiration til hele året - Spar tid, sig farvel til skriveblokering og tiltræk følgere året rundt.
Lise Sommerlund & Sabina Perriard
600 kr.

Original pris: 600 kr.


Køb her