Iixhv1p3sf2i38ohxb2c

Bloggers By Heart Premium

Vejen til en professionel blog

  Tilmeld

Bloggers By Heart Premium er et medlemsskab til dig, der ønsker at sparre med andre, og som er interesseret i at tjene penge på din blog samt være en del af et blogfælleskab og få fede fordele.

Bloggers By Heart er et fællesskab for wordpress.org bloggere, der har eksisteret siden sommeren 2016. Et fællesskab med en positiv energi, og et mål om at løfte bloggere i samlet flok.

Som en del af Bloggers By Heart Premium bliver du støttet på din rejse som blogger, og får massevis af fordele.

Fordele skræddersyet til WordPress.org bloggere

Som Premium blogger hos os får du mange brugbare fordele:

  • Få din blog promoveret på vores sociale kanaler og gæsteblog på bloggersbyheart.dk.
  • Du kan sparre og netværke med andre bloggere samt få råd og vejledning til, hvordan du får en professionel blog.
  • Deltag på månedlige fælles arbejdsdage i København og mød de andre bloggere og teamet bag Bloggers By Heart.
  • Bliv klogere på blogging, når vi afholder online undervisning tre gange om måneden i vores eksklusive Premium Facebookgruppe.
  • Lav takeover på vores Instagram og deltag i vores serier som f.eks. vores julekalender.
  • Få invitationer til events samt vores juleafslutning.
  • Få supergode rabataftaler på blandt andet fotograf, co-working spaces, tryksager, kurser og hjælp til din blog.

Køb et års abonnement og spar 190 kr.

Bloggers By Heart Premium koster 95 kr./md., men hvis du tilmelder dig et års abonnement, skal du kun betale 950 kr. for 12 måneder, og du sparer altså hele 190 kr. om året.

Lyder Bloggers By Heart Premium som noget for dig? Så tilmeld dig nedenfor.

OBS! Bloggers By Heart er for bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org, og som ikke er med i andre blognetværk. Herudover kræver vi, at du viser vores logo på din blog, og at du ellers har en god tone på din blog. Vi kan til enhver tid annullere dit medlemsskab hos Bloggers By Heart, hvis du ikke overholder vores retningslinjer.Ofte stillede spørgsmål


Hvem kan tilmelde sig Bloggers By Heart?
- Alle bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org, og som ikke er med i andre blognetværk, kan tilmelde sig. Herudover kræver vi, at du viser vores logo på din blog, og at du ellers har en god tone på din blog. Vi kan til enhver tid anullere dit medlemsskab hos Bloggers By Heart, hvis du ikke overholder vores regler.
Hvorfor har I lavet et Premium abonnement?
- Fællesskabet har altid været et sted for alle, og derfor har det heller ikke kostet noget at være med. I takt med, at det er vokset, og efterspørgslen fra bloggerne er blevet større, har vi dog kunne se, at der har været et behov for en løsning til dem, der gerne vil lære endnu mere om blogging og tjene penge på sin blog.
Kan jeg afmelde mig igen?
- Ja, du kan altid afmelde dig fra Bloggers By Heart. Kontakt os på [email protected], hvis du ikke længere ønsker at være en del af vores fællesskab. Hvis du er medlem af Premium, skal du også huske at annullere dit medlemsskab i Premiumportalen. Vi tilbagebetaler ikke penge, selvom du melder dig ud, inden dit abonnement er slut. Du kan vælge at overdrage dit abonnement til en anden, hvis du ønsker.
Jeg er allerede medlem af Bloggers By Heart, hvad skal jeg gøre?
Hvis du allerede er medlem af Bloggers By Heart, vil du automatisk fortsætte som Basic medlem, hvis du ønsker at opgradere til Premium, kan du tilmelde dig her på siden,
Har selvstændige bloggere brug for Bloggers By Heart?
JA, det er helt uvurderligt at være en del af et fællesskab som Bloggers By Heart, hvis du ejer din egen blog. Det kan være en meget ensom vej at være udenfor et netværk som blogger, og de fleste vil kunne nikke genkendende til, at teknikken kan være en stor udfordring i starten. Vi har gjort det nemt at finde de rigtige redskaber og få feedback på det, du er i tvivl om. Derudover modtager vi mange forespørgsler fra firmaer, der leder efter dygtige samarbejdspartnere, og her henviser vi selvfølgelig til vores medlemmer.
Hvordan skiller Bloggers By Heart sig ud?
Bloggers By Heart er et fællesskab kun for bloggere, der ejer deres egen WordPress.org blog. Dette betyder, at vores medlemmer har et ønske om at have friheden til selv at bestemme over egen blog, indhold, samarbejdspartnere og så videre. Bloggers By Heart er af bloggere til bloggere. Vi har gjort vores bedste for, at dit medlemskab vil være et boost til din blog og dig som selvstændig blogger, uden du mister din frihed. Lige meget, om du vælger vores Basic eller Premium medlemskab.
Hvorfor vælge Bloggers By Heart Premium?
I vores Premium medlemskab har vi sat stort fokus på at gøre din blog til din business. Vi har også gjort vores bedste for at forhandle rabatter, som kan spare dig rigtig mange penge og hjælpe dig på vej. I Premium medlemskabet vil du også have mulighed for mere kontakt til os og de andre bloggere. Vi holder blandt andet ugentlige fælles arbejdsdage primært i København, og så bliver du inviteret til minimum to årlige events og en juleafslutning. Vi gør også vores bedste for at finde samarbejdsaftaler til dig, så du kan tjene penge på din blog.

Få vores workbook for bloggere

Alle der tilmelder sig et års medlemskab af Bloggers By Heart Premium får vores nye workbook for bloggere i valgfri farve (lyserød eller lyseblå). Workbooken hjælper dig med at skrive bedre blogindlæg og holde den røde tråd på din blog.

Læs mere her!

Tilmeld dig nu!