Iixhv1p3sf2i38ohxb2c

Bloggers By Heart

Vejen til en professionel blog

  Tilmeld

Bloggers By Heart er et fællesskab for dig, der ønsker at sparre med andre bloggere, og som er interesseret i at tjene penge på din blog. Det er også for dig, der ønsker at være en del af et blogfælleskab og få fede fordele.

Bloggers By Heart er et fællesskab for WordPress.org bloggere, der har eksisteret siden sommeren 2016. Et fællesskab med en positiv energi, og et mål om at løfte bloggere i samlet flok.

Som en del af Bloggers By Heart bliver du støttet på din rejse som blogger, og får massevis af fordele.

Fordele skræddersyet til WordPress.org bloggere

Som blogger hos os får du mange brugbare fordele:

  • Få din blog promoveret på vores sociale kanaler og gæsteblog på bloggersbyheart.dk.
  • Du kan sparre og netværke med andre bloggere samt få råd og vejledning til, hvordan du får en professionel blog.
  • Deltag på månedlige fælles arbejdsdage i København og mød de andre bloggere og teamet bag Bloggers By Heart.
  • Bliv klogere på blogging, når vi afholder online undervisning tre gange om måneden i vores eksklusive Facebookgruppe kun for medlemmer.
  • Lav takeover på vores Instagram og deltag i vores serier som f.eks. vores julekalender.
  • Få invitationer til events og deltag i vores juleafslutning.
  • Få supergode rabataftaler på blandt andet fotograf, co-working spaces, tryksager, kurser og hjælp til din blog.

Køb et års abonnement og spar 190 kr.

Bloggers By Heart koster 95 kr./md., men hvis du tilmelder dig et års abonnement, skal du kun betale 950 kr. for 12 måneder, og du sparer altså hele 190 kr. om året.

Lyder Bloggers By Heart som noget for dig? Så tilmeld dig nedenfor.

OBS! Bloggers By Heart er for bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org, og som ikke er med i andre blognetværk. Herudover kræver vi, at du viser vores logo på din blog, og at du ellers har en god tone på din blog. Vi kan til enhver tid annullere dit medlemsskab hos Bloggers By Heart, hvis du ikke overholder vores retningslinjer.Ofte stillede spørgsmål


Hvem kan tilmelde sig Bloggers By Heart?
- Alle bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org, og som ikke er med i andre blognetværk, kan tilmelde sig. Herudover kræver vi, at du viser vores logo på din blog, og at du ellers har en god tone på din blog. Vi kan til enhver tid anullere dit medlemsskab hos Bloggers By Heart, hvis du ikke overholder vores regler.
Hvorfor koster det penge at være med?
- Teamet bag Bloggers By Heart lægger mange kræfter i at hjælpe bloggerne, lave online undervisning, events, samarbejder med virksomheder og meget mere. Vi er generelt meget i kontakt med vores bloggere, og for at kunne fortsætte det gode arbejde og lægge al vores tid i fællesskabet, koster det 145 kr./md. for en blogger at være med.
Kan jeg afmelde mig igen?
- Ja, du kan altid afmelde dig fra Bloggers By Heart. Kontakt os på [email protected], hvis du ikke længere ønsker at være en del af vores fællesskab. Husk også at logge ind og annullere dit medlemskab. Vi tilbagebetaler ikke penge, selvom du melder dig ud, inden dit abonnement er slut. Du kan dog vælge at overdrage dit abonnement til en anden, hvis du ønsker.
Hvorfor skal jeg være med i et fællesskab som blogger?
- Det er helt uvurderligt at være en del af et fællesskab, hvis du er blogger. Det kan være en meget ensom vej at være udenfor et netværk som blogger, og de fleste vil kunne nikke genkendende til, at teknikken kan være en stor udfordring. Du sidder måske også med spørgsmål om reklame-indlæg og samarbejder med virksomheder osv. Vi har gjort det nemt at finde de rigtige redskaber og få hjælp til det, du er i tvivl om. Derudover modtager vi mange forespørgsler fra firmaer, der leder efter dygtige samarbejdspartnere, og her henviser vi selvfølgelig til vores medlemmer.
Hvordan skiller Bloggers By Heart sig ud?
Bloggers By Heart er et fællesskab kun for bloggere, der ejer deres egen WordPress.org blog. Dette betyder, at vores medlemmer har et ønske om at have friheden til selv at bestemme over egen blog, indhold, samarbejdspartnere og så videre. Bloggers By Heart er af bloggere til bloggere. Vi har gjort vores bedste for, at dit medlemskab vil være et boost til din blog og dig som selvstændig blogger, uden du mister din frihed. Lige meget, om du vælger vores Basic eller Premium medlemskab.

Få vores workbook for bloggere

Alle der tilmelder sig et års medlemskab af Bloggers By Heart får vores nye workbook for bloggere i valgfri farve (lyserød eller lyseblå). Workbooken hjælper dig med at skrive bedre blogindlæg og holde den røde tråd på din blog.

Læs mere her!

Tilmeld dig nu!