5ezhbidrbymajxlvplsj

Stories By Heart vol 1

Lær at mestre Instagram Story på 30 dage

30 dages inspiration til Instagram Story

Synes du, det er svært at finde ud af, hvad du skal poste i Instagram Story? Dropper du tit at slå noget op, fordi du ikke føler, du har noget at fortælle? Nu er hjælpen her! I "Stories By Heart" holder vi dig i hånden, og hjælper dig med at brande dig selv i Stories i 30 dage. Efter de 30 dage har du fuldstændig styr på, hvordan du øger din rækkevidde på Instagram ved hjælp af story.

Er du i tvivl om, hvordan du bruger Instagram Story, så bare rolig, vi har lavet en guide til dig med de bedste tips og gode råd, som du har brug for.

Hver dag i 30 dage får du vores anbefaling til, hvad du kan poste i din Story. Du får en 30-dages indholdsplan, der trin for trin forklarer dig, hvad du skal poste på Story den pågældende dag samt en guide til, hvordan du bruger Instagram Story. Alt sammen for kun 180 kroner.

Workshoppen inkluderer også 10 færdiglavede skabeloner til Stories, som du frit kan bruge samt adgang til vores lukkede Facebookgruppe for alle workshoppens deltagere.
Vi har også inkluderet et statistik-ark, hvor du kan notere din nuværende statistik og din statistik efter 30 dage.
"Stories By Heart" er for dig, der gerne vil lære at brande dig selv med Instagram Story og udnytte dets fulde potentiale.

Workshoppen "Stories By Heart" inkluderer:
  • Tips og tricks til Instagram Story
  • 30 dages guide til, hvad du skal poste i din Story.
  • Content plan, som vi har udfyldt for dig
  • Content plan, du selv kan udfylde
  • Et ark, så du kan holde styr på din statistik
  • Skabeloner til din Instagram Story
  • Adgang til eksklusiv Facebookgruppe kun for deltagere


Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter workshoppen?
Workshoppen går i gang den 17. juni, og du har livslangt medlemskab til indholdet. Det vil altså sige, at selvom workshoppen starter den 17. juni, og løber i 30 dage, så har du altid adgang til indholdet - også efter de 30 dage.
Hvordan får jeg adgang til workshoppen?
Når du har købt "Stories By Heart" får du logindetaljer tilsendt på mail. Du kan til enhver tid logge ind i workshoppen, men indholdet er først tilgængeligt den 17. juni.
Hvem er workshoppen for?
Vi har haft bloggere for øje, da vi lavede workshoppen, men alle, der ønsker at lære at brande sig selv i Instagram Story, er velkomne til at deltage.

Om os


Bloggers By Heart
Bloggers By Heart

Bloggers By Heart er et fællesskab, der samler på bloggere med noget på hjerte, som ønsker at sparre og netværke med hinanden. Bag Bloggers By Heart står vi, Lise og Katrine, og vi har mange års erfaring med blogging og online branding. Vores store passion er at hjælpe bloggere mod en professionel blog, og vi står også klar til at hjælpe dig.


OBS! Hvis du er medlem af Bloggers By Heart Premium, får du 20 procent rabat på "Stories By Heart". Find rabatkoden i Premium Portalen.

Kurset er ikke åben for tilmelding