Brand dig selv på 30 dage

Brug Instagram stories, opbyg dit community, få engagement og brand din virksomhed på bare én måned.

30 dages plan til stories, til dig, der bare vil i gang

Synes du, det er svært at brande dig selv på Instagram og finde ud af, hvad du skal poste i Instagram Story, så du tiltrækker og når de helt rigtige og markerer dig indenfor din niche?

Med den her plan hjælper vi dig med at brande dig selv i Stories i 30 dage. Det er en plan, hvor vi skridt for skridt for gjort det klart for dine følgere, Instagrams algoritme og din målgruppe at du er en go-to person/profil indenfor dit område.

Efter de 30 dage er du fuldstændig dus med stories, din målgruppe kender din virksomhed rigtig godt og du har markeret dig selv indenfor din niche.

Hver dag i 30 dage har du vores anbefaling til, hvad du kan poste i din Story.

Du får en 30-dages indholdsplan, der trin for trin forklarer dig, hvad du skal poste på Story den pågældende dag.

Vi har også inkluderet et statistik-ark, hvor du kan notere din nuværende statistik og din statistik efter 30 dage.

Ses vi i stories?


"De 30 dage med stories var en meget lærerig, udfordrende og absolut stærkt vanedannende challenge, der i den grad var gennemarbejdet

Der var en udførlig plan og opgaver for hver Story i de 30 dage, så det var virkelig nemt at gå til. Mit seertal steg gange tre.

Siden workshoppen stoppede, har jeg fastholdt mine daglige Stories, og mit seertal er stadig støt stigende.

- Vibeke, blogger, storyteller og foredragsholder @byguldager.dk

"Det har været utrolig lærerigt og meget inspirerende for mig at følge kurset. Jeg har været ude af min komfortzone, og er blevet udfordret på den gode måde. Det betyder også, at jeg fremover har fået masser af mod og input til at bruge flere af de forskellige Story-funktioner."

- Louise Møller, Blogger, Theharbourgirl.dk

"Mit følgertal steg med 40 personer igennem workshoppen, og for en lille profil som mig, er det ret godt på en måned! Jeg fik mange gode idéer til nyt indhold i Stories, og vejledningen både i kursusmaterialet og i Facebookgruppen var virkelig god. Selvom opgaverne var klart definerede, gav de plads til at tilpasse til min niche, og jeg vil helt sikkert deltage i Stories By Heart igen i fremtiden."

- Tekla Bach, Blogger, Teklaskoekken.dk