5ezhbidrbymajxlvplsj

Stories By Heart

Lær at brande dig selv og skabe engagement med Instagram Stories

Deltag i vores syv dages mini workshop, der vil transformere din Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få syv dage med syv opgaver, der vil få dig i gang med at vækste på Instagram.

TILMELD DIG MINI WORKSHOPPEN HER

Kurset åbner igen til efteråret!

Lær at brande dig selv på Instagram

Synes du, det er svært at finde ud af, hvad du skal dele i Instagram Story? Dropper du tit at slå noget op, fordi du ikke føler, du har noget at fortælle? Nu er hjælpen her! I "Stories By Heart" lærer vi dig, hvordan du kan brande dig selv på Instagram.

I "Stories By Heart" får du en masse teori og brugbar viden til at vækste på Instagram, du får guides til de forskellige Story-funktioner og så får du en 30 dages plan med opgaver og idéer til, hvad du kan dele i dine Stories hver dag i 30 dage. Efter kurset har du fuldstændig styr på, hvordan du øger din rækkevidde på Instagram.


Er du i tvivl om, hvordan du bruger Instagram Story, så bare rolig, vi har lavet trin for trin-guides til dig samt de bedste tips og gode råd, som du har brug for.

Du får et gennemarbejdet kursus, der lærer dig alt det, du skal vide for at mestre Instagram Story. Du får blandt andet en 30-dages indholdsplan, der trin for trin forklarer dig, hvad du skal poste på Story den pågældende dag samt guides til, hvordan du bruger Instagram Story. Alt sammen for kun 1.175 kroner.

Kurset inkluderer også 10 færdiglavede skabeloner til Stories, som du frit kan bruge samt adgang til vores Stories By Heart fællesskab på Facebook kun for deltagere.
Vi har også inkluderet forskellige arbejdsark, hvor du kan holde styr på din statistik og meget mere.


"Stories By Heart" er for dig, der gerne vil lære at brande dig selv med Instagram Story og udnytte dets fulde potentiale.

"Stories By Heart" inkluderer:

  • Introduktion til kurset
  • Guides til brugen af Instagram Story til branding
  • Trin for trin-guides til mere end 10 Instagram Story-værktøjer
  • 30 dages plan med opgaver og idéer til, hvad du kan poste i din Story hver dag
  • Månedsplan, som vi har udfyldt for dig
  • Månedsplan og ugeplan, du selv kan udfylde
  • Arbejdsark, så du kan holde styr på din statistik og målgruppe
  • Skabeloner til din Instagram Story
  • Adgang til eksklusiv Facebookgruppe kun for deltagere


"Det har været utrolig lærerigt og meget inspirerende for mig at følge kurset. Jeg har været ude af min komfortzone, og er blevet udfordret på den gode måde. Det betyder også, at jeg fremover har fået masser af mod og input til at bruge flere af de forskellige Story-funktioner."

- Louise Møller, Blogger, Theharbourgirl.dk

"Mit følgertal steg med 40 personer igennem workshoppen, og for en lille profil som mig, er det ret godt på en måned! Jeg fik mange gode idéer til nyt indhold i Stories, og vejledningen både i kursusmaterialet og i Facebookgruppen var virkelig god. Selvom opgaverne var klart definerede, gav de plads til at tilpasse til min niche, og jeg vil helt sikkert deltage i Stories By Heart igen i fremtiden."

- Tekla Bach, Blogger, Teklaskoekken.dk

"Stories By Heart var en meget lærerig, udfordrende og absolut stærkt vanedannende workshop, der i den grad var gennemarbejdet. Der var en udførlig plan og opgaver for hver Story i de 30 dage, så det var virkelig nemt at gå til. Mit seertal steg gange tre, og siden workshoppen stoppede, har jeg fastholdt mine daglige Stories, og mit seertal er stadig støt stigende."

- Vibeke Guldager, Blogger , Byguldager.dk

OBS! Hvis du er medlem, eller tilmelder dig som medlem af Bloggers By Heart Premium, får du en rabatkode på 20 procent rabat til "Stories By Heart".

Kurset er ikke åben for tilmelding

Om os


Bloggers By Heart
Bloggers By Heart

Bloggers By Heart er et fællesskab, der samler på bloggere med noget på hjerte, som ønsker at sparre og netværke med hinanden. Bag Bloggers By Heart står vi, Lise og Katrine, og vi har mange års erfaring med blogging og online branding. Vores store passion er at hjælpe bloggere mod en professionel blog, og vi står også klar til at hjælpe dig.