5ezhbidrbymajxlvplsj

Stories By Heart

Lær at mestre Instagram Story på 6 uger

  Tilmeld

Få 7 tips, der vil transformere din Instagram Story samt en content plan

Som tilmeldt på vores nyhedsbrev vil du få tips og gode råd til din Instagram Story i syv dage. Hver dag i syv dage får du en mail med et nyt tip, som du kan implementere på din Instagram. Herudover får du også en 30 dages content plan lige til at printe ud.

FÅ VORES INSTAGRAM TIPS HER

Seks ugers workshop om Instagram Story

Online Instagram Story workshop starter den 7. oktober 2019. Tilmeld dig allerede nu.

Synes du, det er svært at finde ud af, hvad du skal poste i Instagram Story? Dropper du tit at slå noget op, fordi du ikke føler, du har noget at fortælle? Nu er hjælpen her! I "Stories By Heart" holder vi dig i hånden, og hjælper dig med at brande dig selv i Stories i 30 dage. Hele workshoppen varer seks uger, men i 30 af dagene handler det specifikt om, hvad du skal dele i dine Stories. Efter de seks uger har du fuldstændig styr på, hvordan du øger din rækkevidde på Instagram ved hjælp af Story.


Er du i tvivl om, hvordan du bruger Instagram Story, så bare rolig, vi har lavet trin for trin-guides til dig samt de bedste tips og gode råd, som du har brug for.

Du får en gennemarbejdet workshop, der lærer dig alt det, du skal vide for at mestre Instagram Story. Du får blandt andet en 30-dages indholdsplan, der trin for trin forklarer dig, hvad du skal poste på Story den pågældende dag samt guides til, hvordan du bruger Instagram Story. Alt sammen for kun 1.175 kroner.

Workshoppen inkluderer også 10 færdiglavede skabeloner til Stories, som du frit kan bruge samt adgang til vores lukkede Facebookgruppe for alle workshoppens deltagere.
Vi har også inkluderet forskellige arbejdsark, hvor du kan holde styr på din statistik og meget mere.


"Stories By Heart" er for dig, der gerne vil lære at brande dig selv med Instagram Story og udnytte dets fulde potentiale.

Workshoppen "Stories By Heart" inkluderer:
 • Introduktion til workshoppen
 • Printbar PDF med guide til brugen af Instagram Story til branding
 • Trin for trin-guides til mere end 10 Instagram Story-værktøjer
 • En hashtag-guide
 • 30 dages udfordring med guide til, hvad du kan poste i din Story hver dag
 • Månedsplan, som vi har udfyldt for dig
 • Månedsplan og ugeplan, du selv kan udfylde
 • Arbejdsark, så du kan holde styr på din statistik og målgruppe
 • Skabeloner til din Instagram Story
 • Adgang til eksklusiv Facebookgruppe kun for deltagere
 • Promovering af din Instagramprofil på vores Instagramprofil @storiesbyheart.dk


"Det har været utrolig lærerigt og meget inspirerende for mig at følge kurset. Jeg har været ude af min komfortzone, og er blevet udfordret på den gode måde. Det betyder også, at jeg fremover har fået masser af mod og input til at bruge flere af de forskellige Story-funktioner."

- Louise Møller, Blogger, Theharbourgirl.dk

"Mit følgertal steg med 40 personer igennem workshoppen, og for en lille profil som mig, er det ret godt på en måned! Jeg fik mange gode idéer til nyt indhold i Stories, og vejledningen både i kursusmaterialet og i Facebookgruppen var virkelig god. Selvom opgaverne var klart definerede, gav de plads til at tilpasse til min niche, og jeg vil helt sikkert deltage i Stories By Heart igen i fremtiden."

- Tekla Bach, Blogger, Teklaskoekken.dk

"Stories By Heart var en meget lærerig, udfordrende og absolut stærkt vanedannende workshop, der i den grad var gennemarbejdet. Der var en udførlig plan og opgaver for hver Story i de 30 dage, så det var virkelig nemt at gå til. Mit seertal steg gange tre, og siden workshoppen stoppede, har jeg fastholdt mine daglige Stories, og mit seertal er stadig støt stigende."

- Vibeke Guldager, Blogger, Byguldager.dk

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter workshoppen?
Workshoppen går i gang den 7. oktober 2019, og du har livslangt medlemskab til indholdet. Det vil altså sige, at selvom workshoppen starter den 7. oktober, og løber i seks uger, så har du altid adgang til indholdet - også efter de seks uger.
Hvordan får jeg adgang til workshoppen?
Når du har købt "Stories By Heart" får du logindetaljer tilsendt på mail. Du kan til enhver tid logge ind i workshoppen, men indholdet er først tilgængeligt den 7. oktober.
Hvem er workshoppen for?
Vi har haft bloggere for øje, da vi lavede workshoppen, men alle, der ønsker at lære at brande sig selv i Instagram Story, er velkomne til at deltage.

Om os


Bloggers By Heart
Bloggers By Heart

Bloggers By Heart er et fællesskab, der samler på bloggere med noget på hjerte, som ønsker at sparre og netværke med hinanden. Bag Bloggers By Heart står vi, Lise og Katrine, og vi har mange års erfaring med blogging og online branding. Vores store passion er at hjælpe bloggere mod en professionel blog, og vi står også klar til at hjælpe dig.


OBS! Hvis du er medlem, eller tilmelder dig som medlem af Bloggers By Heart Premium, får du en rabatkode på 20 procent rabat til "Stories By Heart".

Tilmeld dig nu!